Q'S FRENCH TACOS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1564 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Q's French Tacos. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:47 Zeer lekker!
2 sep 2022 om 19:54 Eten was koud en zeker de prijs van 14 euro niet waard. 14 euro voor een kleine tacco zonder friet wat ook niet te vreten was en te koud doordat het blikje drinken tegen mn zak met eten zat gedrukt. Nee nooit meer!
29 aug 2022 om 3:21 Vraag taco me rundsvlees en voor bij betaald en krijg er 1 met kip!!!
24 aug 2022 om 14:28 bestelling geannuleerd na meer dan een uur wachten!!!
22 aug 2022 om 20:04 Bezorging was goed. Ik heb een niño box besteld en ik krijg alleen nuggets en frieten zonder drankje of speeltje. Leg dat maar uit aan een peuter die er op staat te wachten..
10 aug 2022 om 17:20 Tacos trekken op niets. 70 procent van vulling zijn frietjes. Amper kaassaus in, kebab is geen kebab maar iets anders, slecht verdeeld: 2 happen frietjes, 1 hap saaie kip en 1 hap spiegelei. Voor die dure prijs MOET het beter
6 aug 2022 om 22:43 Ik heb mijn bestelling nooit gekregen, ik heb een mail gestuurd en heb erin gezegd dat ik iets verkeerd heb gedaan en dat ik mijn geld terug wil maar heb nog steeds geen antwoord
31 jul 2022 om 23:30 Bestelling geannuleerd
24 jul 2022 om 8:56 Heel lekker! Stipte afhaaltijd
4 jul 2022 om 19:44 Eten was koud
3 jul 2022 om 21:39 Heel lekker en snel geleverd
2 jul 2022 om 3:20 Bestelling na 20 min geannuleerd zonder te verwittigen