Q'S FRENCH TACOS

Q'S FRENCH TACOS Q's French Tacos

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1539 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Q's French Tacos. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 0:24 ik vroeg om de frieten goed door de frituren, waren sommige nog rauw maar was weer niet goed hetzelfde als vorige keer heel jammer
16 apr 2022 om 4:26 Top !
11 apr 2022 om 0:31 Mijn eten was super koud, ik heb een uur gewacht op mijn eten?? Ik vroeg een tiramisu ze hebben mij totaal iets anders gegeven. Ik vroeg een 7Up drank ze hebben mij Ice Tea Green gegeven weer iets dat ik niet heb gevraagd ik vind dit niet oke!
9 apr 2022 om 9:44 Eten was HEERLIJK, zoals altijd!! Levering was TOP. Had aangegeven om 20:00 leveren en dat was helemaal in orde. BEDANKT TOPPERS!
3 apr 2022 om 22:52 Beide dessertjes waren niet juist en er ontbrak een drankje... duur voor wat het is
2 apr 2022 om 18:40 Prima
22 mrt 2022 om 20:13 Ik beste regelmatig. Vind het lekker. Alleen jammer dat de prijs de laatste maanden bijna verdubbeld is!! Van gratis leving plots 6 euro per levering. Bovenop moet je nu voor minstens 20 euro. Standaardingredienten nu plots ook +1€ extra bijbetalen.
3 mrt 2022 om 9:25 Eten koud 2 uur moeten wachten da trekt daar op niks opnemen doen ze ook niet zwaar afrader niet beteken zwaar spijt achteraf
1 mrt 2022 om 21:40 Het eten was koud ik vond het deze keer niet zo goed
26 feb 2022 om 10:10 Was inorde alleen onze frietjes haden iets meer gebakken zyn , waren wat platjes, maar de taco's waren super lekker .
25 feb 2022 om 23:15 Food was lukewarm, ice cream had melted, one taco was missing and no effort was made to rectify the error beside referring to Takeaway for a refund. Since they charge for delivery I expect my order to be complete and edible