Q'S FRENCH TACOS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1719 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Q's French Tacos. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 14:37 Super lekker zoals altijd
27 apr 2024 om 9:31 Ik had afhalen dus kan niks zeggen over de bezorgtijd maar wel heel lekker eten
4 apr 2024 om 22:42 Elke keer als ik hier bestel ben ik tevreden over het eten, het is altijd lekker en genoeg
27 mrt 2024 om 20:26 Lekker zoals altijd. Ze waren wel mijn ice tea vergeten maar da´s al geregeld. Er mocht gerust iets meer saus erop maar het was wel lekker.
20 mrt 2024 om 2:55 Wij hebben al meermaals besteld hier. Altijd super lekker
9 mrt 2024 om 22:14 Eten was op tijd maar mijn bestelling was niet heel paar keer proberen bellen niemand nam op. Vreemd altijd besteld en content maar deze keer jammer.
5 mrt 2024 om 20:47 Lekker maar naar de koude kant.
4 mrt 2024 om 21:31 2,5u moeten wachten op ons eten. Eten was wel lekker, enkel de frietjes waren zeer plat.
29 feb 2024 om 19:21 Inhoud van mijn taco was niet wat ik had besteld, alles was fout. Andere saus, ander vlees, geen kaassaus, geen extra toppings die ik heb bijbetaald. En gewoon droog. Echt jammer, €5 extra betalen voor levering en niet krijgen waar je voor betaald…
26 feb 2024 om 7:36 Eten was warm en heerlijk
25 feb 2024 om 0:01 Mijn bestelling werd uit het niets geannuleerd na anderhalf uur wachten!! Schandalig, terugbetaling is een grote vraagteken en geen communicatie
24 jan 2024 om 2:09 Hartelijk dank. Alles was zoals altijd erg lekker en alles was vers, wat erg belangrijk is. Bedankt Graag alleen bezorgen kan sneller, maar de rest is super. Bedankt.